El PSPV de Morella es reafirma en el seu posicionament amb el Parador i rebutja a aquells que novament posen entrebancs per a la seua existència

ernesto blanch 2

Ernesto Blanch

El portaveu socialista al consistori, Ernest Blanch, ha eixit al pas de les declaracions de la diputada autonòmica del Bloc, Mònica Oltra, en la que injustificadament tractava de fer responsable a l’ajuntament de Morella dels retards del Parador de Morella. “Les paraules d’Oltra, sobre el Parador, demostren que no sap de què parla i en poc o gens ajuden a que es reprenguen les obres aturades pel govern del PP”.

No és la primera vegada que el grup polític que sustenta a la senyora Oltra a les Corts Valencianes fa interpel·lacions o proposicions sobre el Parador, o sobre altres temes de Morella com el col·legi de primària, basant-se en elements carents de veracitat per a poder utilitzar-los i tractant de convertir una obra tan important per al futur dels morellans i de la comarca en un arma de caràcter partidista per a criticar al govern socialista i al seu anterior alcalde, Ximo Puig.

En aquesta ocasió, la diputada Oltra ha qualificat l’acció municipal de “empastres” i que si no fos per l’acció municipal, el Parador ja estaria acabat, ignorant que les obres del mateix ja portaven dos anys en marxa i que s’han aturat no per una qüestió tècnica, sinó per una decisió política, la del Govern del Partit

Popular al 2012, al que ara, pareix que vol donar cobertura. Les exigències de nous plantejaments, fent-lo en un altre lloc, i la desinformació sobre el tema d’Oltra, no ajuden gens a que es reprenguen les obres. Si a alguna administració hi ha poc que recriminar-li, en l’endarreriment del projecte del Parador, és a l’Ajuntament de Morella.

Segons senyala el portaveu socialista, Ernest Blanch, “l’ajuntament de Morella porta des de l’any 2002 treballant en favor de que el Parador de Morella fos una realitat, no

més promesa durant els governs del PP fins al 2004, i després projectada com cal, pressupostada i iniciada amb els governs socialistes de Jose Luis Rodríguez Zapatero fins l’arribada del govern de Mariano Rajoy, que amb l’obra de construcció i rehabilitació del Convent de Sant Francesc adjudicada, va aturar les obres”.

La pregunta des del grup municipal socialista segons Blanch, és “perquè la senyora Oltra vol reescriure sobre tot el que ja s’ha dit del Parador i tracte de ajudar al govern en posar traves i qüestionaments al Parador, que prou feina tenim insistint a Rajoy per a que es pose en marxa, com per a que ella vage per ahí ajudant al Partit Popular”.

Segons Blanch, “no ens agradaria pensar que juntament amb la falta de voluntat del Partit Popular en que Morella tingue Parador es sumarà ara la opció de la senyora Oltra

. La qüestió es molt senzilla: s’està amb el Parador i que es reprenguen les obres pressupostades fins a 2011 pel Govern de Espanya, o s’està en contra i no es fa, perquè arguments i excuses de mal pagador com les que ara està fent en les seues declaracions ens recorden massa a les de les Conselleries contra les que vam lluitar els morellans fins que les obres es van posar en marxa, i ara pareix que són les que vol gastar la senyora Oltra per a que el Parador no sigue una realitat”. “Tots volem que el Parador sigue una realitat, la gent de Morella i comarca així ho vol i careix de veracitat aquest atac precisament contra els que més hem fet i continuem fent en favor de la seua execució”, ha afegit el portaveu.

Des de l’equip de govern de l’ajuntament de Morella en boca de Blanch, es demana més serietat a la diputada Oltra per tal de que “deixe de fer “empastres” de demagògia i s’unisca a la voluntat de l’ajuntament i del poble de Morella en que es reprenguen les obres del Parador, aturades just després de la presa de possessió de Mariano Rajoy i desaparegudes avui dels Pressupostos Generals de l’Estat”.

Entrades relacionades:

http://diariserpis.com/index.php/2013/08/25/

http://www.laveupv.com/noticia/4294/rellancar-el-parador-de-morella

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: