Volem TV3!

L’Ajuntament recorda que fa un any del tall de TV3

Romanç contra Camps Al Tall

Manifestació TV3 a Morella

MANIFESTACIÓ TV3

L’Homo APM a les Falles

Àgora (14/03/2011)

El programa Àgora, es va fer resó el passat 14 de Març, del polèmic tancament dels repetidors que ens permetien fins ara veure TV3. En aquest programa titulat “S’ha acabat TV3 al País Valencià?” s’analitza el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià. Aquesta és la setmana del termini per fer efectiu el pagament de les multes que el govern de la Generalitat Valenciana ha imposat a Acció Cultural del País Valencià per no haver tancat els repetidors de TV3. En parlem amb Eliseu Climent, activista cultural, editor i president de l’associació Acció Cultural del País Valencià. Programa Complet

.

Setmanari EL TEMPS

En la pàgina Web del setmanari El Temps, podeu trobar molts articles d’opinió i notícies que fan referència al tancament dels repetidors d’Acció Cultural del País Valencià, que permetien fins ara, disfrutar de tots els canals de la Televisió Autonòmica de Catalunya. Perquè estigueu informats en tot moment us facilitem el enllaç de la web.

EL TEMPS

.
.
.

Manifestació per TV3 al País Valencià

Camps i Rita ara van a per Youtube

Els alcaldes de Morella i Vinaròs exigixen a la Generalitat que restablisca les emissions de TV3

Els membres fundadors de la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull fan públic un manifest, en el que demanen que es canalitzen iniciatives davant el Consell, perquè es restablisquen les emissions

Ximo Puig i Jordi Romeu, alcaldes de Morella i Vinaròs, respectivament, i membres fundadors de la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, han fet públic un manifest en què exigixen a la Generalitat que restablisca les emissions de TV3. L’escrit es dividix en sis punts, en els que rebutgen l’actitud del Consell i criden a les administracions i entitats a presentar queixes perquè el president Camps, rectifique i busque solucions.

D’aquesta manera, rebutgen “l’actitud del govern valencià, que ha actuat d’esquenes a la ciutadania i a la democràcia, atemptant contra la cultura, la nostra llengua i, la llibertat, en general”. També han volgut fer públic el suport “a la tasca de promoció de la nostra llengua i la nostra cultura que ha fet l’associació Acció Cultural del País Valencià al llarg de la història i que va fer possible l’arribada del senyal de TV3 a tot el nostre territori”.

Mitjançant del manifest, han fet una crida a totes les institucions i entitats perquè facen arribar les seues queixes a la Generalitat Valenciana i, que d’aqueesta manera, s’escolte la veu de tot el poble valencià”.

Els edils han demanat “a la Generalitat Valenciana que deixe de banda el seu atac contra TV3, Acció Cultural del País Valencià, els municipis i els ciutadans, que assumisca les responsabilitats que li pertoquen i, que escolte a la ciutadania”.

Finalment, exigixen “al president Camps que restablisca les emissions de TV3, ja que és un problema creat únicament per ell i té una fàcil solució, establir el diàleg amb els sectors afectats i buscar la reciprocitat que Catalunya, les Illes Balears i Aragó, ja han acceptat en diferents ocasions”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: