Participa en la elaboració del Programa electoral

Nova secció en la web: Programa Obert.

Tu sumes en el projecte de Morella

Des del PSPV-PSOE Morella et donem l’oportunitat de que pugues expressar la teua opinió, els teus suggeriments, les teues propostes, les teues crítiques… tot allò que consideres necessari per tal de millorar la nostra ciutat.

Es tracta d’una secció totalment oberta i anònima d’aportacions i de debat, en la que cadascú pot donar el seu punt de vista al voltant d’un tema o qualsevol aspecte de Morella que cregui pertinent.

NOTÍCIES PSPV-MORELLA I ALERTES SMS

Amés si vols rebre les notícies del PSPV-PSOE de Morella ens pots deixar el teu correu electrònic o el telèfon mòbil per rebre els nostres SMS a pspv@morella.net.

Morella la construïm tots i, per això, el PSPV-PSOE vol escoltar-te. Qualsevol qüestió pot obrir un espai de debat i reflexió, i que s’acabe convertint en un punt important del nostre programa. Per això, tindrem molt en compte les teues aportacions per tal de millorar al futur i seguir creixent junts.

Les aportacions que tingueu, les podeu fer arribar duent-les a la Seu del PSPV-PSOE de Morella, mitjançant el web www.pspvmorella.net o el correu electrònic, pspv@morella.net.

Perquè tu sumes en el projecte del PSPV- PSOE de Morella,

Deixa un comentari